Touche (not full screen)

Subforum for discussion and help with ScummVM's PocketPC/HandheldPC port

Moderator: ScummVM Team

Post Reply
Acheumeuneu
Posts: 2
Joined: Tue Jul 24, 2007 5:32 am

Touche (not full screen)

Post by Acheumeuneu » Tue Jul 24, 2007 5:40 am

Hi,

I have a problem for active the full screen for the game Touche.

All other games ,no problem, after hide keyboard to have a full screen but not for this game?

You to or just me ?

no full screen = text too small for play :'(

Thanks all

User avatar
knakos
ScummVM Porter
Posts: 424
Joined: Wed Nov 02, 2005 2:35 pm
Location: Athens, Greece

Post by knakos » Tue Jul 24, 2007 10:12 am

Assuming that you've got a QVGA device (320x200), then no such downsampling filter is available. You'll have to live with that black area at the bottom. You can bind and use the 'zoom up' and 'zoom down' actions.

Acheumeuneu
Posts: 2
Joined: Tue Jul 24, 2007 5:32 am

Post by Acheumeuneu » Tue Jul 24, 2007 3:32 pm

Yes, I have a QVGA device and the zoom is active but is not pratik because of cut the screen.

I will wait update or tips for good scaling screen and thanks for you reply.

User avatar
pncFreak
Posts: 146
Joined: Sun Nov 02, 2008 3:33 pm

Post by pncFreak » Fri Nov 28, 2008 6:04 pm

@knakos,
the shaded fonts in Touché are quite hard to read whilst using a QVGA device (240x320), is it possible for me to somehow replace the in-game font to something more legible?

(some DIY font sizing would be nice if replacing font is a no-go)

Post Reply