[Done] - [Tungsten C] - Pb with ScummVM

Subforum for discussion and help with ScummVM's Palm port

Moderator: ScummVM Team

Post Reply
User avatar
WDA
Posts: 7
Joined: Tue Feb 13, 2007 7:44 pm
Location: Paris XVII, FRANCE
Contact:

[Done] - [Tungsten C] - Pb with ScummVM

Post by WDA » Tue Feb 13, 2007 8:01 pm

Hi,

We are a French Computer museum ( http://www.wda-fr.org ).
I have a pb to install scummVM ( 0.9.1 - palmos-os5 ) in a Palm TUNGSTEN C (with a 1 Go SD Card).

I install ScummVM-Frontend.prc with a Hotsync. No PB.

I create a /Palm/Programs/ScummVM/Mods/ folder in the SD card.
I put all the engines on it.

I create a /Palm/Programs/ScummVM/Games/ in the SD card.
I put Day of Tentacle and Maniac Mansion folders on it.

OKAY.
But, when i'm launching ScummVM, and i choose "Scumm Games" in the menu, the Palm says (after importing databases) :
Config fille buggy:
Key/value pair found
outside a domain in line
1
What can i do ?

Thx for your help :)
Last edited by WDA on Fri Feb 16, 2007 11:01 am, edited 1 time in total.

User avatar
WDA
Posts: 7
Joined: Tue Feb 13, 2007 7:44 pm
Location: Paris XVII, FRANCE
Contact:

Post by WDA » Tue Feb 13, 2007 8:22 pm

(Sorry for the multi posts, a big SQL lag, i think...)

User avatar
WDA
Posts: 7
Joined: Tue Feb 13, 2007 7:44 pm
Location: Paris XVII, FRANCE
Contact:

Post by WDA » Wed Feb 14, 2007 10:03 pm

Please ??? a little help ????? :-(
:cry:

User avatar
glokidd
Posts: 364
Joined: Wed Nov 02, 2005 6:50 am
Location: british columbia, canada
Contact:

Post by glokidd » Thu Feb 15, 2007 3:11 am

hmmm. while i really have no clue about whats causing the error maybe i can help a bit....

when you first installed the frontend did you also sync the skin.pdb file ? (this is probably not involved with your error, but i noticed you said you had to select engine)

also note: that the /scummvm/ folder and subfolders are created automatically the first time you run scummvm.

As to the error all i can suggest is to try again from scratch, perhaps remove the /scummvm/ folder from your card and delete and re-sync The scummvmfrontend.prc and skin.pdb files. Then start scummvm and allow it to create the /scummvm/ folder and subfolders on your card.

I really dont know if any of this will help, but maybe its worth a shot.

User avatar
WDA
Posts: 7
Joined: Tue Feb 13, 2007 7:44 pm
Location: Paris XVII, FRANCE
Contact:

Post by WDA » Fri Feb 16, 2007 11:00 am

glokidd wrote:(...)
when you first installed the frontend did you also sync the skin.pdb file ? (this is probably not involved with your error, but i noticed you said you had to select engine)
(...)
Nop, i did it now ;) Thx...

glokidd wrote:(...)
note: that the /scummvm/ folder and subfolders are created automatically the first time you run scummvm.

As to the error all i can suggest is to try again from scratch, perhaps remove the /scummvm/ folder from your card and delete and re-sync The scummvmfrontend.prc and skin.pdb files. Then start scummvm and allow it to create the /scummvm/ folder and subfolders on your card.
(...)
YES !

It's working now...
I think this was a pb of the folder creation...
I did it automatically like you said, and now, it's perfectly working ;)

Thx again... :)

Post Reply