pre v0.9.0 version

Subforum for discussion and help with ScummVM's Palm port

Moderator: ScummVM Team

User avatar
Chrilith
ScummVM Porter
Posts: 130
Joined: Fri Nov 04, 2005 1:33 pm
Location: France
Contact:

pre v0.9.0 version

Post by Chrilith »

Hi all,

Can you test this pre0.9 version and let me know weither ornotit works for you ?

Thanks

http://capers.free.fr/ScummVM/download/test.zip

federicozose
Posts: 3
Joined: Sat Jul 15, 2006 8:19 pm

Post by federicozose »

it dosent work for me, on a sony clie UX-50

PS: is there any way to play te previous v0.9.0 in wide/landscape mode on a clie UX-50??

Moren
Posts: 15
Joined: Thu Feb 23, 2006 7:27 pm
Location: Czech Republic
Contact:

Post by Moren »

If I want to start any game, it resets after importing engine. The same problem is with latest test version on your site. :(

Old version works fine.

I'm using Treo650.

Moren
Posts: 15
Joined: Thu Feb 23, 2006 7:27 pm
Location: Czech Republic
Contact:

Post by Moren »

Second try. I copied old working engines to card and ScummVM.prc leave untouched. (version 0.9). It writes "ScummVM engine file was not found!" But if I manually select an enginne it works.

So problem must be with engines and any problem with main app is only with finding en engine on the card.

flatface
Posts: 3
Joined: Tue Apr 04, 2006 2:39 am

Post by flatface »

Frontend starts on my Palm T|X. I click on start, select the Scumm Games engine, then after the "Importing databases" message, the top part of the screen (above the graffiti part) goes completely white, and the lower part becomes grey, has scanlines (every other horizontal line is white), then it slowly fades to white. It's the strangest thing. At that point, it's completely frozen and needs to be reset.

Moren
Posts: 15
Joined: Thu Feb 23, 2006 7:27 pm
Location: Czech Republic
Contact:

Post by Moren »

Yes. I've with the same situation soft reset on Treo650. After loading the Game engine.

guigs
Posts: 3
Joined: Thu Aug 03, 2006 9:56 pm
Location: Porto Alegre-RS, Brazil

Post by guigs »

I have Tungsten E and it also resets after importing engine.
I am anxious for this new version, cause the last stable version 0.7.1 is very slow and the version 0.9.0 of Jan 13, 2006 crashes frequently.
Anyway, I want to congratulate Chrilith for the job done by now.

Guilherme

powerlord
Posts: 1
Joined: Tue Aug 08, 2006 7:53 am

Re: pre v0.9.0 version

Post by powerlord »

Chrilith wrote:Hi all,

Can you test this pre0.9 version and let me know weither ornotit works for you ?

Thanks

http://capers.free.fr/ScummVM/download/test.zip
hi there.

Sony UX-50. crashes and asks for device reset. Previous version works ok (though only with postage size display...can't get full screen).

regards,

stu

p.s. top work fella by the way! One of the reasons I bought my UX-50 last week was to play MI2 or your port! :-)

dsleaf67
Posts: 16
Joined: Wed Mar 22, 2006 1:11 am

Post by dsleaf67 »

This test version Jul30 'seemed' to run fine on Zodiac 2's, However, it does have at least one more issue then in Omen snapshot. The scumm engine caused a crash in atlantis when I was flying the hot air balloon and the balloon would go off the screen (fatal Excep.10). Replaced with Omen engines and its fine again.

User avatar
Chrilith
ScummVM Porter
Posts: 130
Joined: Fri Nov 04, 2005 1:33 pm
Location: France
Contact:

Post by Chrilith »

Well, letmeknow if this one works:

http://capers.free.fr/ScummVM/download/scumm.engine

Ifso, you can thanks LordHoto :)

supersocialist
Posts: 16
Joined: Fri Jul 14, 2006 7:01 am

Post by supersocialist »

Chrilith wrote:Well, letmeknow if this one works:

http://capers.free.fr/ScummVM/download/scumm.engine

Ifso, you can thanks LordHoto :)
I thank Hoto for the effort, but I'm still getting the same crash. It occurs whether I run ScummVM via PowerRun or directly from RAM. At the moment I'm waiting for my UDMH registration in the hope that some additional memory will alleviate the problem, so I'll give it another test when that comes through.

Edit: UDMH 5.3 didn't help. :/

User avatar
Chrilith
ScummVM Porter
Posts: 130
Joined: Fri Nov 04, 2005 1:33 pm
Location: France
Contact:

Post by Chrilith »

what device and how much memory you have ?

dsleaf67
Posts: 16
Joined: Wed Mar 22, 2006 1:11 am

Post by dsleaf67 »

Chrilith wrote:Well, letmeknow if this one works:

http://capers.free.fr/ScummVM/download/scumm.engine

Ifso, you can thanks LordHoto :)
I tried this engine on my Zodiac and it ran but controls were all messed up. normall button doesn't bring up menu to load/save/options/etc. Had to reset to exit. Also, 2 button used act as left and right mouse and theyy don't work. Neither does Rtrigger changing vmode.

These seem minor to other peoples problems, but I figured I'd let you know my experience.

User avatar
Chrilith
ScummVM Porter
Posts: 130
Joined: Fri Nov 04, 2005 1:33 pm
Location: France
Contact:

Post by Chrilith »

This is an OS5 version not a Zodiac one, anyway thanks :)

cartman
Posts: 9
Joined: Sun Jan 08, 2006 7:21 pm

Lifedrive

Post by cartman »

Hello

I have a lifedrive that I upgraded to 2.0 and it seems that it works fine.
It just restarts when I quit a game.
I'll test more and tell you.

Continue grat job!!

Post Reply