Search found 4 matches

by Majestyk
Tue Jan 23, 2007 10:06 pm
Forum: PocketPC/WinCE Port
Topic: Audio Sync problems...
Replies: 5
Views: 8888

There was no criticizm intended in my 'naah' comment and I did follow up with more info regarding the issue. I assumed that someone else at some point in time has had audio sync problems in the past with the cutscenes and that the solution would be easy. This is the first time I have posted for assi...
by Majestyk
Mon Jan 22, 2007 6:16 am
Forum: PocketPC/WinCE Port
Topic: Audio Sync problems...
Replies: 5
Views: 8888

A quick note of clarification - The graphics don't run faster than the audio, I meant to say that the graphics are ahead of the audio. So far as I can tell the audio plays at the correct speed but just about 3 seconds out of sync behind the video. Actual game performance is fine. There is no slowdow...
by Majestyk
Mon Jan 22, 2007 4:25 am
Forum: PocketPC/WinCE Port
Topic: Audio Sync problems...
Replies: 5
Views: 8888

Naah, I don't think that's the problem. Mine is running WinCE2003 not 2002. And I had it running fine on the unit with no issues. The only thing I did was transfer all the game data from a 512mb SD card to a 1gb SD card and thats when the issues began. When I moved everything back to the 512 card, t...
by Majestyk
Sun Jan 21, 2007 8:42 pm
Forum: PocketPC/WinCE Port
Topic: Audio Sync problems...
Replies: 5
Views: 8888

Audio Sync problems...

HI all, I have a iPaq 3950 PPC and I've ported 2 of my Lucasarts games, Sam & Max Hit the Road and Full Throttle over to the latest scum version. However when I start the games, the voice and subtitles are out of sync with the actual video. Anyone know how I can solve this problem? I've wiped th...