ScummVM logo Forum Index - ScummVM website - Contact us - Buy Supported Games: GOG.com Rules - Search - Register - Login curved edge
Folder Forum Index > PocketPC/WinCE Port > The Dig - Text Problems
The Dig - Text Problems
  Author    Thread Reply to topic
Dharis



Joined: 21 Jul 2007
Posts: 3
The Dig - Text Problems 

Hi, i have some trouble playing the german version of The Dig with pocket scummvm 0.10.0
The text at the bottom of the screen where the names of objects are shown when you move the mouse over them is buggy. instead there are just some strange symbols like %<-<-% and they are shown constantly and don't change when i move the mouse.

 Reply with quote  
Post Sat Jul 21, 2007 6:19 pm 
 View user's profile Send private message
knakos
ScummVM Porter


Joined: 02 Nov 2005
Posts: 424
Location: Athens, Greece
 

This has been reported before via private communication. Does the game run ok with a desktop version of scummvm (win32, linux, mac)? This may be difficult to trace as I don't have the German version of the dig.

 Reply with quote  
Post Sat Jul 21, 2007 6:27 pm 
 View user's profile Send private message
Dharis



Joined: 21 Jul 2007
Posts: 3
 

Yes, it runs great with ScummVM for WinXP

 Reply with quote  
Post Sat Jul 21, 2007 6:31 pm 
 View user's profile Send private message
knakos
ScummVM Porter


Joined: 02 Nov 2005
Posts: 424
Location: Athens, Greece
 

Alright, then I suggest you go to the bugtracker with this information for further processing.

 Reply with quote  
Post Sat Jul 21, 2007 6:33 pm 
 View user's profile Send private message
Dharis



Joined: 21 Jul 2007
Posts: 3
 

Alright, i'll make an entry there. Thanx so far... Smile

 Reply with quote  
Post Sat Jul 21, 2007 6:37 pm 
 View user's profile Send private message
knakos
ScummVM Porter


Joined: 02 Nov 2005
Posts: 424
Location: Athens, Greece
 

Thank you for reporting.

 Reply with quote  
Post Sat Jul 21, 2007 7:22 pm 
 View user's profile Send private message
froilson



Joined: 13 Dec 2007
Posts: 1
 

I'm having the same issue with the spanish version. I try to find the entry in Bugtracker but I can't find it.

Are working in this issue at this moment?.

Thanks in advance.

 Reply with quote  
Post Thu Dec 13, 2007 11:27 am 
 View user's profile Send private message
Kirben
ScummVM Developer


Joined: 21 Sep 2005
Posts: 416
Location: Melbourne, Victoria, Australia
 

It would be best to add comments to the previous bug report about this issue.

 Reply with quote  
Post Thu Dec 13, 2007 11:42 am 
 View user's profile Send private message
  Display posts from previous:      
Reply to topic

Forum Jump:
 



Forum Rules:
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

 

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
Forum design by ScummVM team, icons by raina
curved edge   curved edge