ScummVM logo Forum Index - ScummVM website - Contact us - Buy Supported Games: GOG.com Rules - Search - Register - Login curved edge
Folder Forum Index > Help and Support > 1.9.0.2 - Unable to "Add Game..."
1.9.0.2 - Unable to "Add Game..."
  Author    Thread Reply to topic
Chilly Willy



Joined: 24 Dec 2016
Posts: 10
Location: USA
1.9.0.2 - Unable to "Add Game..." 

When I try to add a game in 1.9.0.2, it does nothing but lock the cursor to the "Add Game..." button. Version 1.8.0 works just fine.

OS X 10.9.5 (Mavericks)

 Reply with quote  
Post Mon Dec 04, 2017 3:34 am 
 View user's profile Send private message Visit poster's website
criezy
ScummVM Developer


Joined: 23 Sep 2006
Posts: 543
Location: West Sussex, UK
 

To make sure this is the same issue I already know about, can you confirm that when you click on "Add Game..." the file browser opens, you can select a directory, and only after you have selected a directory the cursor remains locked to the 'Add Games..." button?

I and others have reproduced such an issue, but not consistently (most of the times it worked for me), and what happens is that after selecting a directory the file browser remains open hidden in the background and still locks inputs. I am not sure why it happens, but I made changes to ScummVM back in July to try to fix this and have not reproduced the issue since. So hopefully this will be fixed in version 2.0 that will be released in a few weeks.

 Reply with quote  
Post Mon Dec 04, 2017 9:20 am 
 View user's profile Send private message
Chilly Willy



Joined: 24 Dec 2016
Posts: 10
Location: USA
 

Yes, it happens after I've selected a game.

 Reply with quote  
Post Mon Dec 11, 2017 7:48 pm 
 View user's profile Send private message Visit poster's website
CoolMathDad



Joined: 30 Jan 2018
Posts: 1
 

I am having the same problem. Mac OS Yosemite and ScummVM 2.0.0

 Reply with quote  
Post Tue Jan 30, 2018 5:16 pm 
 View user's profile Send private message
criezy
ScummVM Developer


Joined: 23 Sep 2006
Posts: 543
Location: West Sussex, UK
 

So that means the changes I made before the 2.0.0 release did not fix the issue (or at least not completely). The problem I have now is that I have been unable to reproduce this issue since I made those changes, and I am at a loss about the possible cause. There are some anecdotal evidence of this happening with other applications on the internet (for exemple here), but nothing that really helps me pinpoint the root of the issue.

It might be worth opening a ticket on our bug tracker to make sure we do not forget about this issue.

 Reply with quote  
Post Wed Jan 31, 2018 12:23 am 
 View user's profile Send private message
  Display posts from previous:      
Reply to topic

Forum Jump:
 



Forum Rules:
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

 

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
Forum design by ScummVM team, icons by raina
curved edge   curved edge