ScummVM logo Forum Index - ScummVM website - Contact us - Buy Supported Games: GOG.com Rules - Search - Register - Login curved edge
Folder Forum Index > Help and Support > Buildbot not working?
Buildbot not working?
  Author    Thread Reply to topic
enderandrew



Joined: 19 Feb 2018
Posts: 8
Buildbot not working? 

The most recent builds here are from July 20th.

http://buildbot.scummvm.org/snapshots/master/?C=M;O=A

When I launch the latest Windows x64 bit build, the date that shows in the build is May 12th.

But there are recent commits to the code.

 Reply with quote  
Post Sat Aug 04, 2018 3:47 am 
 View user's profile Send private message
digitall
ScummVM Developer


Joined: 02 Aug 2012
Posts: 945
 

The latest Windows x64 build is available via:
http://buildbot.scummvm.org/snapshots/master/mingw-w64-master-latest.zip

from the snapshots page:
http://buildbot.scummvm.org/builds.html

Checking this, it is currently at git revision f2049d4d which was committed on Fri Aug 3 14:58:18.

Checking the binary in that page with "strings" shows that it is an up to date build and not from May.

I can't see any fixes being applied since last night and that directory on the server has the oldest archived build of July 20th ... so not sure what is/was going on here. Are you sure you didn't download a stable, rather than development build by mistake? Since they are built from release branch, they tend to lag i.e. hang back at last release.

Anyway, try downloading again and see if this issue has resolved itself for you.

 Reply with quote  
Post Sat Aug 04, 2018 8:44 am 
 View user's profile Send private message
enderandrew



Joined: 19 Feb 2018
Posts: 8
 

quote:
Originally posted by digitall
The latest Windows x64 build is available via:
http://buildbot.scummvm.org/snapshots/master/mingw-w64-master-latest.zip

from the snapshots page:
http://buildbot.scummvm.org/builds.html

Checking this, it is currently at git revision f2049d4d which was committed on Fri Aug 3 14:58:18.

Checking the binary in that page with "strings" shows that it is an up to date build and not from May.

I can't see any fixes being applied since last night and that directory on the server has the oldest archived build of July 20th ... so not sure what is/was going on here. Are you sure you didn't download a stable, rather than development build by mistake? Since they are built from release branch, they tend to lag i.e. hang back at last release.

Anyway, try downloading again and see if this issue has resolved itself for you.


Just downloaded master again from that link. I just extracted it and ran it, and it was still showing May 12th.

However, I think the issue is that Microsoft Defender was flagging ScummVM as unsafe. When I was extracting the new Master Build, it wasn't really overwriting the files.

If I wiped the folder, and then extracted from Master Build, now I have the version from August 4th.
 Reply with quote  
Post Sat Aug 04, 2018 4:30 pm 
 View user's profile Send private message
digitall
ScummVM Developer


Joined: 02 Aug 2012
Posts: 945
 

Thanks for letting us know. If any other users report similar issues, we now know that is an issue with MS Defender being ... helpful Neutral

 Reply with quote  
Post Sun Aug 05, 2018 8:08 am 
 View user's profile Send private message
  Display posts from previous:      
Reply to topic

Forum Jump:
 



Forum Rules:
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

 

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
Forum design by ScummVM team, icons by raina
curved edge   curved edge