ScummVM logo Forum Index - ScummVM website - Contact us - Buy Supported Games: GOG.com Rules - Search - Register - Login curved edge
Folder Forum Index > PalmOS Port > Monkey Island 1 (VGA) on Palm Tungsten C
Monkey Island 1 (VGA) on Palm Tungsten C
  Author    Thread Reply to topic
18561856



Joined: 31 Jan 2008
Posts: 1
Monkey Island 1 (VGA) on Palm Tungsten C 

Hello!
So Ive been trying to install scummVM + Monkey Island 1 on my Tungsten C.
As far as I can tell, ScummVM is correctly installed: I put that one file (dont remember the name)on my palm (via Hotsync), the rest of the files is on the sd card. However, I made it to the frontend, I added the game to the list, but every time I try to start playing, the screen turns black and nothing happens. Im wondering if it doesnt work because its a vga version?!

thanks

 Reply with quote  
Post Sun Feb 03, 2008 1:29 pm 
 View user's profile Send private message
16bitMonkey



Joined: 27 Mar 2008
Posts: 3
 

hmm, try testing the game on the Windows version of scummVM first to make sure it isn't a problem with the game itself. Also try looking at this and make sure you haven't left any steps out http://forums.scummvm.org/viewtopic.php?t=3334&sid=409e25cc9590c46359be794656b4ecb7 .

 Reply with quote  
Post Fri Mar 28, 2008 4:48 pm 
 View user's profile Send private message
Gator



Joined: 19 May 2009
Posts: 2
 

Are you sure you posted the right forum? ))

In theory you can buy a cable like this http://www.eeprom.lg.ua/shop/index.php?productID=86 (there are models with component bells instead of s-video), but it might fail. Or you can buy this device http://marketeo.com/en/Offer/PC-to-TV-Converter-208045.html or equivalent (there are better models, try google).

 Reply with quote  
Post Thu Jul 02, 2009 1:02 pm 
 View user's profile Send private message
beatriziya



Joined: 29 Jul 2009
Posts: 1
 

How can i connect my computer to my TV through a VGA cable?
My laptop is older, but it does have a VGA cable port in the back, and so does my TV. I jsut can't figure out how to get the picture on the computer onto the TV. And yes i have the sound wire too. Thanks for your help, and if you can provide direct details it would be much obliged. My TV is a Sharp Aquos.
______________
yahoo keyword tool ~ overture ~ traffic estimator ~ adwords traffic estimator

 Reply with quote  
Post Thu Jul 30, 2009 11:40 am 
 View user's profile Send private message
  Display posts from previous:      
Reply to topic

Forum Jump:
 



Forum Rules:
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

 

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
Forum design by ScummVM team, icons by raina
curved edge   curved edge