ScummVM logo Forum Index - ScummVM website - Contact us - Buy Supported Games: GOG.com Rules - Search - Register - Login curved edge
Folder Forum Index > PalmOS Port > Help On Palm TX!
Help On Palm TX!
  Author    Thread Reply to topic
lixtetraxx



Joined: 03 May 2008
Posts: 2
Help On Palm TX! 

I everyone.
First please excuse my bad english...
I recently download the latest version of ScummVM in here and I got no luck to make it work properly. I have installed The ScummVM prc and the skin.pdb, I have, on my card, created the ScummVM directories for the Mods files and the Games also!
When I start ScummVM, with the Skin.pdb installed it only crash my device! When I start it without that file, it start and let me choose the engine I want but then I got a white screen and it go back to the main screen of my palm!

It is not a memory problem! I have created a CleanStart profile using only ScummVM, UDMH and WarpSpeed!

Can someone help on this?

Thanks in advance! Crying or Very sad

 Reply with quote  
Post Sat May 03, 2008 5:03 pm 
 View user's profile Send private message
Telordya



Joined: 11 Aug 2008
Posts: 5
Location: Quebec, Canada
 

I had similar problems as you but I found a way to correct it. I use ScummVM 0.11.1 with a Palm TX. It began to crash when I started experimenting with UDMH, UnCache, MemUnfragment, CleanStart and warpSpeed. First, don't even use MemUnfragment, uninstall that, I had problems almost everywhere with this and UDMH.

After a lot of experiments, I am now only using UDMH and UnCache, both still demo versions. In UnCache, I start only UDMH and some other applications I need. I noticed that if I install warpSpeed in addition, ScummVM crash when I click Start or when I come back to Launcher. Maybe you should try uninstalling warpSpeed, soft reset, and try ScummVM. If it crashes again, try UnCache instead of CleanStart. I know that you will be missing overclocking. I don't use that anymore because I am scared to brick my Palm. Anyway, it doesn't bring a really great boost, even with the CPU at 520 MHz. Maybe I am wrong too. Let me know.

 Reply with quote  
Post Mon Aug 11, 2008 6:03 pm 
 View user's profile Send private message
  Display posts from previous:      
Reply to topic

Forum Jump:
 



Forum Rules:
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

 

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
Forum design by ScummVM team, icons by raina
curved edge   curved edge